ABUS
Til forsiden
Gå til forsiden


En verdensmester-hjelm redefinerer ventilasjon
Maggie Rohde Christensen | 23.04.2019
AirBreaker heter den nye toppmodellen fra ABUS – designet til de suverent mest kresne sykkelrytterne. Den er blitt til i samarbeid med Movistar-teamet, og Alejandro Valverde ble den beste sykkelrytteren i verden med denne hjelm. Den er kjennetegnet ved enestående ventilasjon, optimal aerodynamikk og minimal vekt. Den gir deg som sykkelrytter de best mulige betingelsene – uansett hvordan omgivelsene er.

AirBreaker-hjelmens innovative Multi Speed-design gjør at varmen spres via luftkanalene i den øverste delen av hjelmen. Ved høy fart stabiliseres aerodynamikken og sikrer luftgjennomstrømning innvendig i hjelmen. De sju ekstra dype luftkanalene sikrer perfekt avkjøling. Så det spiller ingen rolle om utfordringene er lange distanser, sykling i fjellene, høy fart eller sterk varme. ABUS AirBreaker er det opplagte valget. Den redefinerer ventilasjon, og den skaper de beste rammene for en optimal prestasjon.  

Gjennomtenkt aerodynamikk

Også stroppene er aerodynamiske. Ved hjelp av en spesialutviklet vevning, kalt Flowstrap, minimeres vindmotstanden. Stroppene er behagelige mot huden, og de holder hjelmen godt på plass uten løpende behov for justering.

AirBreaker har også det integrerte AirPort-systemet, noe som betyr at brillene raskt kan settes fast bakpå hjelmen, og at de er en integrert del av hjelmens aerodynamikk. Samtidig er hjelmen lett å innstille via Zoom Ace-nakkespennet. Det er til og med gjort plass til hestehale.

Minimal vekt

Med en vekt på kun 200 gram (størrelse small) er ABUS AirBreaker en topphjelm innenfor konkurransesykling. Den lave vekten er gjort mulig ved hjelp av ActiCage, som er en innovativ gitter-struktur med store luftkanaler – utviklet av ABUS. Denne detaljen er selvfølgelig konstruert uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

En racerhjelm til alle typer omgivelser

Hjelmen er skapt på bakgrunn av erfaringene og preferansene til profesjonelle sykkelryttere. Det har resultert i en hjelm med de beste løsningene som finnes – skapt til profesjonelle, semiprofesjonelle og ambisiøse amatørryttere.   

  • Perfekt passform til lange distanser
  • Ultralett til sykling i ekstreme stigninger
  • Gjennomtenkt aerodynamikk til høye hastigheter i nedoverbakker
  • Enestående ventilasjon til ekstrem varme

AirBreaker fra ABUS kan du finne hos din lokale ABUS-forhandler fra april 2019. Den fås i tre størrelser: S (51-55 cm), M (52-58 cm) og L (58-62 cm) og finnes i 10 fargevarianter.

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +47 23 96 10 10
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: https://abus.no
Impressum
Personvernpolitikk