ABUS
Til forsiden
Gå til forsiden


Ny sikkerhets optimalisert sportshjelm til offroad-entusiaster
Ida Marie Gaarden Harbas | 05.07.2018
MonTrailer, den nye offroad-hjelmen fra ABUS, øker sikkerheten i offroad-terrenget, og plasserer seg i forkant blandt mountainbike-hjelmene på det norske markedet. Hjelmen er konstrueret med et antall av teknologier for øyet, samtidig som brukervennlig komfort ikke blir valgt bort.

 

Når du suser nedover bratte bakker, langs krevende stier og over humpede underlag, er sikkerheten det aller viktigste. ABUS har nettopp lansert en ny offroad-sykkelhjelm til professionelle sykkelentusiaster som kjører i krevende terreng. Hjelmens navn er MonTrailer, og sportshjelmen har smarte detaljer som Mips-beskyttelsessystem, magnethakespenne og en smart kamera- og lyktholder, som gjør hjelmen til det åpenbare valget for den spenningslystne mountainbike-syklisten.

− Det er ikke ubetydelig hvilken hjelm du velger å bruke for offroad-sykling. Hjelmen spiller en avgjørende rolle i å beskytte mot hodeskader i forbindelse med krasj, og øker derfor syklistens følelse av trygghet på en utfordrende vei. Når det kommer til sykkelhjelmer, skal du ikke gå på kompromiss med kvaliteten, da sikkerheten avhenger av dette, sier Anders Holgaard, som er sikkerhetsekspert hos ABUS.
 

Sikkerhet på spenningsfylte turer

MonTrailer fås i tre varianter med forskjellige funksjoner og farger. De tre modellene heter MonTrailer ACE MIPS, MonTrailer MIPS og MonTrailer. Syklistene kan få nettopp den sportshjelmen som passer deres behov og lommebok. Men felles for alle hjelmene er at de lever opp til de samme kravene om sikkerhet.

− Den nye MonTrailer-hjelmen er produsert etter de høyeste sikkerhetsstandarder, så den tilgodeser den eventyrlystne offroad-entusiasten, som ønsker å utfordre seg selv i spennende ruter. En særlig In-Mould-teknologi gir en sikker og robust hjelm som samtidig også beskytter den nederste delen av bakhodet, forklarer Anders Holgaard.

MonTrailer utmerker seg ved:

  • Støtabsorberende hjelmmateriale
  • Mips-beskyttelsessystem (på MonTrailer ACE MIPS og MonTrailer MIPS), som minsker risikoen for hjerneskader ved krasj
  • In-Mold-teknologi som tilfører hjelmen ekstra styrke og holdbarhet
  • God ventilation med 5 luftinntak og 7 uttak, som er forbundet med dype luftstrømskanaler
  • Kantbeskyttelse, som gir hjelmen ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger
  • ActiCage som optimaliserer hjelmens stabilitet og ventilasjon
  • GoggFit til oppbevaring av sykkelbriller
ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +47 23 96 10 10
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: https://abus.no
Impressum
Personvernpolitikk