ABUS Touch hengelås
Til forsiden
Gå til forsiden
Nyheter
AirSecure CO2 detektor
SMART KeyGarage
Nye Plug & Play kameraer
ABUS Touch hengelås
Nye sorte Plug & Play kameraer 

 

ABUS TouchTM 57 hengelås
Fremtidens lås er med fingeravtrykk

   

Fra nå av er fingeravtrykket ditt nok til å låse opp ABUS-hengelåsen din - og til og med fra alla vinkler. 

ABUS Touch™ 57 hengelås er en nytolkning av den klassiske hengelåsen. Nå trenger du ikke lenger en nøkkel, eller å huske tallkombinasjonen til din kodelås. Just touch: Sett fingeren på - og låsen åpnes automatisk.

På skur eller kjellerdører er det ofte umulig å sette opp en hengelås nøyaktig i 90° vinkel. Det gjør det vanskelig å sette nøkkelen i låsen og vri rundt, eller å angi tallkombinasjoner. Med ABUS Touch 57™ er slike situasjoner over. Hengelåsen har 360° fingeravtrykksgjenkjennelse. Bare legg fingeren på - fra toppen, fra bunnen, fra høyre, fra venstre, og hengelåsen klikker opp.

ABUS Touch 57™ lagrer opptil 20 forskjellige fingeravtrykk, og det er derfor en ideell løsning der hengelåsen må deles mellom mange - f.eks. i en felles sykkelkjeller.

Flere forskjellige størrelser
Hengelåsen finnes i to forskjellige størrelser, og du kan derfor bruke den til mange forskjellige formål - både innendørs og utendørs. ABUS Touch™ 57 er dessuten beskyttet mot rustdannelse, støv og kraftig vannsprut, noe som er ideelt i det skiftende og ofte regnfulle norske været.

                                    

  

Nøkkelfri

360° fingergjenkjenning

Innendørs og utendørs
 


 

 
     


ABUS TOUCHTM 57
ddd

 

 

 

 

 
  • Spesialherdet bøyle

  • Inntil 10 000 åpninger

  • Husker opptil 20 fingeravtrykk

  • 360° fingergjenkjenning

  • 2 forskjellige størrelser

  • IP-klasse: IP66- og IP68-sertifisert

  • Velegnet for utendørs bruk

  • Bruker 1x CR2-batteri og gir tydelig varsel ved lavt batterinivå         

 

 

 

En hengelås for mange situasjoner

1. Praktisk for en felles kjeller

20 naboer, én hengelås til kjellerdøren, til sykkelkjelleren - men ikke en eneste nøkkel for å låse den opp: Med ABUS Touch™ 57 trenger du bare fingeravtrykket ditt for å åpne låsen. Sett fingeren på og den åpnes.

ABUS Touch™ 57 har en specialherdet stålbøyle. Sammen med den krypterte minnet gir den mekanisk så vel som elektronisk beskyttelse mot uautorisert åpning. Døren til sykkelkjelleren er sikret - selv uten nøkkel.


 

2. Ukomplisert adgang på kontoret

Uansett om det er kjellerdøren eller skapet på jobben med det tekniske utstyret - vil det takket være fingeravtrykkssensoren ingen nøkkel som kan stjeles, og ingen tallkombinasjon som kan glemmes.

To administratorer, hver med ett fingeravtrykk, kan tillate en rekke personer å låse opp hengelåsen via fingeravtrykk og få tilgang til skapet. Låsen, som bruker et vanlig CR2-batteri, kan lagre opptil 20 fingeravtrykk.
 

 

 

3. Enkel betjening for familier

Det er avtrykket som utgjør forskjellen. ABUS Touch™ 57 er ideell for familier med barn, hvor det ofte er økt risiko for å miste nøkkelen til en hengelås. Betjeningen av den nye hengelåsen er moderne, trygg og enkel: Den 360° fingeravtrykkssensoren gjenkjenner de innlærte fingeravtrykkene fra alle vinkler. Selv når fingeren legges på ovenfra, nedenfra, fra venstre eller høyre. Dette gjør det enkelt å åpne og lukke e ABUS Touch™ 57 selv i et vanskelig tilgjengelig hjørne.


 

4. Beskyttelse og sikkerhet på byggeplassen

Den innovative fingeravtrykksbetjente låsen er klassifisert i beskyttelsesklassene IP66 og IP68. Dette betyr at den ikke mister sin funksjon om den faller i vannet, og heller ikke hvis den kommer i kontakt med støv og smuss. Dette gjør den velegnet for utendørs bruk - f.eks. på byggeplassen, hvor det også er lett å miste en nøkkel. Låsen uten nøkkel kan brukes til å låse en verktøyskasse eller for å låse en maskin sikkert til gjerdet.  ABUS Touch™ 57 har to forskjellige størrelser, så den er egnet for å sikre både mellomstore og større gjenstander. Et effektivt energikonsept sikrer lang levetid for det vanlige CR2-batteriet: opptil 10.000 åpninger med fingeravtrykk er mulig.


 

 

5. For uforstyrret trening

Spesielt under trening er en nøkkel forstyrrende - enten så irriterer den når du beveger deg, eller du må legge den fra deg et eller annet sted. Med den innovative ABUS Touch™ 57 går sikkerhet og uforstyrret trening hånd i hånd. For her er det fingeravtrykket som åpner låsen i stedet for en nøkkel - og du har altid fingeren med deg.

   

 

    

   

ABUS Touch mottar en pris på Red Dot Award

I en evalueringsprosess som varte i flere dager, ble produkter fra hele verden nøye undersøkt og bedømt basert på designkvalitet og innovasjonsgrad.

I kategorien Product Design 2022, presterte ABUS Touch godt blant et antall sterke deltakere.

 

 
 
     

 

 

ABUS Nordic A/S Egeskovvej 15A
DK-8700 Horsens
Tlf. +45 70 22 26 05
Fax +45 70 22 26 07
E-mail: mobil@abus-nordic.com
Web: https://abus.no
Impressum
Personvernpolitikk